Konna ja Hana halasivat

Suomen jääkiekkojoukkueen Minskissä pidettyjen harjoitusten herkin hetki nähtiin perjantaina iltapäivällä kisojen pääareenassa. Leijonien tehokkain hyökkääjä Petri ”Konna” Kontiola halasi Tshekin tv-toimittajaa Hana Jezkovaa lämpimästi.
Samalla Konna pyysi anteeksi lyhyitä en tiedä -vastauksiaan Jezkovalle torstain ottelun erätaukohaastattelussa.
Tätä haastattelua on katsottu paljon netistä. Jezkova myönsi, että hänen pasmansa meinasivat mennä pahasti sekaisin Konnan lyhyistä vastauksista.
Jezkova kuitenkin vakuutti tienneensä, että Kontiola on hyvä tyyppi ja oikeasti hauska kaveri.
Sosiaalinen media, nämä twitterit sun plus muut, on esillä lätkäkisoissakin laajalti. Samalla ”asiantuntijoiden” määrä on ainakin tuhatkertaistunut.
Westerlundin Erkka myönsi, että pelaajatkin seuraavat kirjoituksia varmaan paristakymmenestä tuutista. Päävalmentaja sanoi lähettävänsä viestiä pelaajille mediankin kautta. Hän piruili käyttävänsä siis mediaa hyväkseen.
Lauantaina on kuitenkin taas totuus edessä, eivätkä siinä enää merkitse mitkään höpötykset missään mediassa yhtään mitään. Merkitystä on vain pelillä.
Voittajat pelaavat sunnuntaina finaalissa, häviäjät pronssiottelussa.
Selvää on, että kaikkien neljän joukkueen mielessä on nyt vain finaaliin pääsy. Se on kaikille yhtä mahdollista. Hienoja pelejä voi ainakin odottaa.

Kommentointi on suljettu.

css.php